top of page

Concerts and events organized
by Klassika International

Rencontres Musicales autour du piano | Cayeux - Sur - Mer

IMG_20220712_193344.jpg
IMG_20220712_193429.jpg

Kunst verbindt Culturen |9-3-2022 20:30

In reactie op de huidige politieke situatie in Oekraïne slaan twee culturele ondernemers, zangeres Egita Gielen en Steinway Artist en Naxos Records artiest Didier Castell-Jacomin de handen ineen om een benefietconcert te creëren om geld in te zamelen voor Oekraïne, maar ook om te laten zien dat muziek boven verschillende nationaliteiten staat, dat muziek verbindt en een stukje troost biedt in tijden van stress en onvoorspelbaarheid.
 

Muzikanten uit landen als Oekraïne, Rusland, Letland, Polen, Frankrijk, Canada, Portugal, Spanje en Nederland brengen muziek van over de hele wereld. Volgens de initiatiefnemers laat dat zien dat dat er harmonie en een vredige wereld kan bestaan in het muzieklandschap. Eenheid tussen Kornelia Bervoua, die net uit Oekraïne is gevlucht, en Dimitri Maslennikov is een geweldig voorbeeld van hoe muziek geen grenzen kent en mensen sterker kan binden dan wat dan ook.

Musici: Egita Gielen (sopraan), Didier Castell-Jacomin (piano), Kornelia Bervoua (piano), Dimitri Maslennikov (cello), Michelle Lynne (piano), Nikita Akulov (viool), Isabel Rico Repiso (piano), Sandro Rodrigues (gitaar), Eurasia Quartet.
 

bottom of page